Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 LAGU 68

Nyebar Winih bab Kratoné Allah

Milih Rekaman Audio
Nyebar Winih bab Kratoné Allah
NDELENG

(Matius 13:4-8)

  1. 1. Yésus Kristus terus ngarah’ké

    Kabèh sing dadi muridé.

    Supaya isa t’rus ngumum’ké,

    Nyebar winih bab Kratoné.

    Wong sing nampa lan tulus atiné,

    Isa ngerti bab kersané.

    Ayo t’rus mèlu ngupaya martak’ké,

    Nglakoni sing dadi kersané.

  2. 2. Gawéan iki ora gampang,

    Mesthiné ana tantangan.

    Sing sinau ’dha ditulungi,

    Bèn ’ra dadi cilik ati.

    Senajan ana akèh tantangan,

    Isa nguwataké iman.

    Thukulé winih bab Kratoné Allah,

    Kuwi sing isa nggawé bungah.

(Wacanen uga Mat. 13:​19-23; 22:37.)