Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 LAGU 67

”Wartakna”

Milih Rekaman Audio
”Wartakna”
NDELENG

(2 Timotius 4:2)

  1. 1. Iki dhawuhé Yéhuwah;

    Tindakna tugas sing nggawé bungah.

    Kudu siap kanggo martak’ké

    Kabar apik sing isa nylamet’ké.

    (REFREIN)

    T’rus wartakna,

    Ing saklumahing bumi.

    Wartakna,

    Armagédhon wis cedhak.

    Wartakna,

    Mbantu sing tulus ati.

    Wartakna,

    Bèn ’dha ngerti.

  2. 2. Ana akèh tantangané;

    Lan akèh mungsuh sing bakal ngécé.

    Nanging aja cilik atiné,

    Marang Huwah kudu t’rus ngendel’ké.

    (REFREIN)

    T’rus wartakna,

    Ing saklumahing bumi.

    Wartakna,

    Armagédhon wis cedhak.

    Wartakna,

    Mbantu sing tulus ati.

    Wartakna,

    Bèn ’dha ngerti.

  3. 3. Ana akèh sing nyeneng’ké;

    Wektu nginjil lan mulang liyané.

    Martak’ké kabar sing nylamet’ké,

    Asmané Yéhuwah diluhur’ké.

    (REFREIN)

    T’rus wartakna,

    Ing saklumahing bumi.

    Wartakna,

    Armagédhon wis cedhak.

    Wartakna,

    Mbantu sing tulus ati.

    Wartakna,

    Bèn ’dha ngerti.