Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 LAGU 66

Kabar Apik Diwartakké

Milih Rekaman Audio
Kabar Apik Diwartakké
NDELENG

(Wahyu 14:6, 7)

  1. 1. Kabar apik wis disingkap’ké saiki;

    Janji bab Raja sing wis dilantik Gusti.

    Kanggoné Huwah sing bener ditresnani,

    Lan manungsa ’ra sampurna dingertèni.

    Yéhuwah péngin Putrané mréntah bumi.

    Ing wektuné, bakal teka

    Kratoné Gusti.

    Allah Huwah péngin Yésus dikancani,

    Mréntah karo para murid sing sejati.

  2. 2. Kabar apik wis suwé diramalaké.

    Mesthi bakal nyata sing dadi kersané.

    Para malaékat seneng mèlu martak’ké,

    Mbantu nyritak’ké kabar apik Kratoné.

    Tugas saka Yéhuwah sing nyenengaké,

    Kanggo muji Yah lan

    ngluhuraké asmané.

    Lan kaurmatan gedhé dadi Seksiné,

    Kabar apik tak wartak’ké sakterusé.