Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 LAGU 65

Majua!

Milih Rekaman Audio
Majua!
NDELENG

(Ibrani 6:1)

  1. 1. Majua, majua, dadia trampil!

    Ngupaya bèn isa terus martak’ké Injil.

    Yéhuwah sing bakal terus mberkahi.

    Bèn wong-wong padha ngerti.

    Kabèh isa tumindak padha.

    Yésus wis mènèhi tuladha.

    Marang Huwah kudu terus percaya,

    Bèn isa terus setya.

  2. 2. Majua, majua, kendel ngumum’ké!

    Injil saka Allah bab asma lan Kratoné.

    Ing kabèh panggonan terus martak’ké,

    Bèn wong-wong ’dha ngrungok’ké.

    Senajan ana sing ’ra seneng,

    Aja mundur, tetepa mempeng.

    Terusa ngupaya kanggo martak’ké,

    Lan mulang bab Kratoné.

  3.  3. Majua, majua, bèn saya trampil!

    Mempeng nyambut gawé

    kanggo martak’ké Injil.

    Élinga nèk roh suci mèlu andhil,

    Bèn kabèh isa kasil.

    Nresnani wong sing tulus ati.

    Bèn kabèh isa padha ngerti.

    Mbantu wong-wong bèn isa dadi abdi,

    Mèlu ngluhur’ké Gusti.