Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 LAGU 51

Marang Gusti Aku Ngabekti

Milih Rekaman Audio
Marang Gusti Aku Ngabekti
NDELENG

(Matius 16:24)

  1. 1. Allah wis ngundang aku dadi umaté,

    Lan dadi muridé Putrané.

    Saiki wis sinau,

    Manut kersané Gusti,

    Saya kuwat imanku;

    Uripku ’nggo ngabekti.

    (REFREIN)

    Bungah rasané dadi abdiné Gusti;

    Manut lan setya aku ngabekti.

  2. 2. Marang Yéhuwah dongaku tak atur’ké,

    Janji setya ngabdi s’lawasé.

    Bungah ati rasané,

    Isa dadi abdiné,

    Uga nyandhang asmané,

    Lan ngumum’ké Kratoné.

    (REFREIN)

    Bungah rasané dadi abdiné Gusti;

    Manut lan setya aku ngabekti.

(Wacanen uga Ms. 43:3; 107:22; Yoh. 6:44.)