Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 LAGU 48

Ngabdi marang Yah Saben Dina

Milih Rekaman Audio
Ngabdi marang Yah Saben Dina
NDELENG

(Mikha 6:8)

  1. 1. Ngabdi marang Yah ’mben dina,

    Urip manut tuntunané Yah.

    Wong-wong sing ngupaya setya

    Ngrasak’ké welas asihé Yah.

    Katresnané sing ngayomi,

    Bèn isa t’rus ngabekti.

    Mung marang Yah aku ngabdi,

    Setya saktulusing ati.

  2. 2. Wis cedhak banget saiki,

    Wektuné Yéhuwah ngadili.

    Akèh sing ngalang-alangi

    Bèn wedi sarta mandheg ngabdi.

    Ning, Huwah terus ngayomi,

    Bèn isa t’rus ngabekti.

    Saklawasé aku ngabdi,

    Terus cedhak karo Gusti.

  3. 3. Yéhuwah wis nyedhiyani,

    Alkitab lan uga roh suci.

    Liwat Seksiné ing bumi,

    Huwah bakal terus nulungi.

    Donga saktulusing ati,

    Dimirengaké Gusti.

    Saben dina aku ngabdi

    Manut tuntunané Gusti.

(Wacanen uga Pd. 5:24; 6:9; 1 Ra. 2:3, 4.)