Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 LAGU 45

Terus Mikirké Sabda-Mu

Milih Rekaman Audio
Terus Mikirké Sabda-Mu
NDELENG

(Jabur 19:15)

  1. 1. Saben dina ing uripku,

    Terus mikir’ké préntah-Mu,

    Bèn dadi seneng ati-Mu,

    Lan dadi kuwat imanku.

    Wektu susah pikiranku,

    Aku ora isa turu.

    Terus mikir’ké Sabda-Mu,

    Isa nguwat’ké atiku.

  2. 2. Kabèh sing bener lan suci,

    Sing apik, pantes dipuji,

    Sing isa nentrem’ké ati,

    Kuwi sing t’rus tak pikir’ké.

    Pancèn élok pangertèn-Mu,

    Ora ana tandhingané.

    Saben dina tak pikir’ké,

    Tak lebok’ké ing atiku.

(Wacanen uga Ms. 49:4; 63:7; 139:17, 23; Flp. 4:7, 8; 1 Tim. 4:15.)