Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 LAGU 43

Donga Maturnuwun

Milih Rekaman Audio
Donga Maturnuwun
NDELENG

(Jabur 95:2)

  1. 1. Maturnuwun, dhuh Yéhuwah Allahku.

    Bapa, tulung mireng’ké dongaku.

    Aku péngin terus dadi abdi-Mu,

    Percaya marang pangayoman-Mu.

    ’Mben dina nggawé salah ing ngarsa-Mu,

    Nyuwun ngapura kanggo dosaku.

    Nuwun, Yéhuwah wis nggatèk’ké aku,

    Lan paring tebusan ’nggo uripku

  2. 2. Maturnuwun, Yéhuwah wis nresnani;

    Aku dadi isa cedhak Gusti.

    Tuntunan-Mu mbantu aku ngabekti,

    Lan mulang aku bèn setya ngabdi.

    Maturnuwun ’ku isa dadi wani,

    Terus ngabdi dibantu roh suci.

    Saklawasé setya lan bungah ati;

    Maturnuwunku marang Yah Gusti.

(Wacanen uga Ms. 65:​3, 5, 12; Flp. 4:6.)