Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 LAGU 41

Bapa, Mirengna Aku

Milih Rekaman Audio
Bapa, Mirengna Aku
NDELENG

(Jabur 54)

  1. 1. Dhuh Yéhuwah, Bapa Allahku,

    Aku seneng dadi abdi-Mu.

    Tanpa bandhing, mulya asma-Mu.

    (REFREIN)

    Mirengna aku, dhuh Allahku.

  2. 2. Dhuh Yéhuwah, maturnuwunku,

    Merga Bapa nresnani aku,

    Saben dina nuntun uripku.

    (REFREIN)

    Mirengna aku, dhuh Allahku.

  3. 3. Dhuh Yéhuwah, kuwatna aku,

    Bèn t’rus ngabdi manut kersa-Mu,

    Tetep setya nanggung bebanku.

    (REFREIN)

    Mirengna aku, dhuh Allahku.

(Wacanen uga Pa. 22:27; Ms. 106:4; Yak. 5:​11.)