Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 LAGU 40

Kowé Manut Sapa?

Milih Rekaman Audio
Kowé Manut Sapa?
NDELENG

(Roma 14:8)

  1. 1. Kowé manut sapa?

    Nyembah allah sing endi?

    Sing kok turuti lan ajèni,

    Kuwi allah sing kok sembah.

    Ora isa ngabdi,

    Nèk tresnané dibagi.

    Mulané kudu milih saiki,

    Sapa sing dituruti.

  2. 2. Kowé manut sapa?

    Nyembah allah sing endi?

    Sing siji bener, siji palsu,

    Gawénen keputusanmu.

    Apa kowé milih

    Manut karo manungsa,

    Utawa manut Allah sejati,

    Kersané dituruti.

  3. 3. Aku manut sapa?

    Aku manut Yéhuwah.

    Bapak ing swarga tak turuti,

    Lan kersané tak lakoni.

    Aku wis ditebus,

    Nganggo getihé Yésus.

    Mung marang Gusti aku ngabekti,

    Asmané tak luhur’ké.

(Wacanen uga Ys. 24:15; Ms. 116:14, 18; 2 Tim. 2:19.)