Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 LAGU 39

Ngupayakké Jeneng sing Becik

Milih Rekaman Audio
Ngupayakké Jeneng sing Becik
NDELENG

(Kohèlèt 7:1)

  1. 1. Saben dinané, tenanan nindak’ké

    Kersané Huwah lan dadi abdiné.

    Nyeneng’ké atiné, lan ngupaya nggawé

    Becik jenengku, ing ngarsané.

  2. 2. Wong-wong saiki, padha ngupayak’ké

    Nggolèk kamulyan, ’nggo jenengé dhéwé.

    Kuwi tanpa guna, malah isa nggawé

    Lara atiné, Yah Allahé.

  3. 3. Sing tak péngini, terus ngupayak’ké,

    Becik jenengku, miturut kersané.

    T’rus ngendel’ké Huwah, martak’ké Sabdané,

    Dadi kancané, saklawasé.

(Wacanen uga Pd. 11:4; WB. 22:1; Ml. 3:16; Why. 20:15.)