Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 LAGU 36

Ayo Terus Njaga Ati

Milih Rekaman Audio
Ayo Terus Njaga Ati
NDELENG

(Wulang Bebasan 4:23)

  1. 1. Ayo terus njaga ati,

    Dosa disingkiri.

    Yéhuwah ngerti batinku,

    Isiné atiku.

    Kudu terus ngati-ati,

    Bèn ’ra mandheg ngabdi.

    Njaga pikiran lan ati,

    Setya marang Gusti.

  2. 2. Ayo ndonga saka ati,

    Nyedhak marang Gusti.

    Maturnuwun saben dina

    Berkahé ditampa.

    Kabèh piwulangé Gusti,

    Ayo dituruti.

    Saben dina setya ngabdi,

    Manut saka ati.

  3. 3. Ayo t’rus ngupaya setya,

    Ora mikir ala.

    Seneng maca Kitab Suci,

    Dilebok’ké ati.

    Nèk t’rus setya njaga ati,

    Ditresnani Gusti.

    Tékadku terus ngabekti,

    Saklawasé ngabdi.

(Wacanen uga Ms. 34:2; Flp. 4:8; 1 Ptr. 3:4.)