Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 LAGU 33

Pasrahna Kuwatirmu marang Yéhuwah

Milih Rekaman Audio
Pasrahna Kuwatirmu marang Yéhuwah
NDELENG

(Jabur 55)

  1. 1. Dhuh, Huwah mirengna aku,

    Atiku lagi susah.

    Bapa, tulungana aku,

    Bèn aku ora semplah.

    (REFREIN)

    Pasrahna marang Yéhuwah,

    Rasa susah lan kuwatirmu.

    Kowé ora bakal lungkrah,

    Yéhuwah mesthi mbantu.

  2. 2. Umpamané nduwé swiwi

    Péngin mabur ngadohi.

    Bab sing ala lan bebaya

    Sing marahi cilaka.

    (REFREIN)

    Pasrahna marang Yéhuwah,

    Rasa susah lan kuwatirmu.

    Kowé ora bakal lungkrah,

    Yéhuwah mesthi mbantu.

  3. 3. Huwah sing nggedhèk’ké ati,

    Lan sing terus nulungi.

    Katresnané isa mbantu,

    Dadi ilang susahku.

    (REFREIN)

    Pasrahna marang Yéhuwah,

    Rasa susah lan kuwatirmu.

    Kowé ora bakal lungkrah,

    Yéhuwah mesthi mbantu.

(Wacanen uga Ms. 22:6; 31:1-24.)