Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 LAGU 32

Mèlua Yéhuwah!

Milih Rekaman Audio
Mèlua Yéhuwah!
NDELENG

(Pangentasan 32:26)

  1. 1. Mbiyèn bingung lan sedhih atiku,

    Pas aku mèlu agama palsu.

    Saiki seneng merga wis krungu

    Kratoné Yah rahayu.

    (REFREIN)

    Mèlua Yéhuwah, Manut kersané.

    Nèk kowé t’rus setya, ’Ra dilalèk’ké.

    Kabar saka Huwah, T’rus diwartak’ké.

    Yésus Kristus Raja, ’Nggo saklawasé.

  2. 2. Aku seneng ngabdi marang Gusti,

    Martak’ké Injil ing ngendi-endi.

    Kudu nggawé pilihan saiki,

    Kanggo ndhukung Yah Gusti.

    (REFREIN)

    Mèlua Yéhuwah, Manut kersané.

    Nèk kowé t’rus setya, ’Ra dilalèk’ké.

    Kabar saka Huwah, T’rus diwartak’ké.

    Yésus Kristus Raja, ’Nggo saklawasé.

  3. 3. S’najan susah aku ora wedi,

    Merga Yéhuwah terus nulungi.

    S’najan akèh mungsuh aku wani,

    Merga dijaga Gusti.

    (REFREIN)

    Mèlua Yéhuwah, Manut kersané.

    Nèk kowé t’rus setya, ’Ra dilalèk’ké.

    Kabar saka Huwah, T’rus diwartak’ké.

    Yésus Kristus Raja, ’Nggo saklawasé.

(Wacanen uga Ms. 94:14; WB. 3:5, 6; Ibr. 13:5.)