Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 LAGU 31

Aku Isa Cedhak Gusti

Milih Rekaman Audio
Aku Isa Cedhak Gusti
NDELENG

(Mikha 6:8)

  1. 1. Nèk dadi kancané Gusti,

    Tulus ati nresnani.

    Andhap asor lan setya ngabekti,

    Kersané dilakoni.

    Manut isiné Kitab Suci,

    lan ngendel’ké Gusti.

    Allah Huwah sing ngayomi;

    ’Ku isa cedhak Gusti.

  2. 2. Nèk dadi kancané Gusti,

    Tumindak ngati-ati.

    Bèn ’ra kegodha, lan setya ngabdi;

    Yéhuwah sing nulungi.

    Kudu njaga bèn tetep suci,

    Pikiran lan ati.

    Mikir’ké kabèh sing aji;

    ’Ku isa cedhak Gusti.

  3. 3. Nèk dadi kancané Gusti,

    Ngrasak’ké bungah ati.

    Saben dinané nampa berkahé,

    Ora ana entèké.

    Ayo nyanyi uga ngatur’ké

    Maturnuwun Gusti.

    Bèn kabèh wong padha ngerti

    ’Ku isa cedhak Gusti.

(Wacanen uga Pd. 5:​24; 6:9; Flp. 4:8; 1 Tim. 6:​6-8.)