Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 LAGU 3

Kekuwatan, Pangarep-arep, Pracayaku

Milih Rekaman Audio
Kekuwatan, Pangarep-arep, Pracayaku
NDELENG

(Wulang Bebasan 14:26)

  1. 1. Pangarep-arep sing sejati

    Bapa sing maringi.

    Pancèn nyenengaké iki

    kabèh kudu ngerti.

    Nanging kuwatir tak alami

    isa marahi wedi,

    Pangarep-arep sing aji

    isa dadi lali.

    (REFREIN)

    Pangarep-arepku

    kekuwatanku.

    Bapa sing wis nyedhiyani.

    Wektu aku ngabdi

    aku ’ra wedi

    mung Huwah sing tak percaya.

  2.  2. Yéhuwah, aku ditulungi

    bèn aku ’ra lali,

    Wektu susah tak alami

    Bapa sing ngayomi.

    Mauné aku cilik ati

    saiki aku wani,

    Martak’ké ing ngendi-endi

    asma-Mu dhuh Gusti.

    (REFREIN)

    Pangarep-arepku

    kekuwatanku.

    Bapa sing wis nyedhiyani.

    Wektu aku ngabdi

    aku ’ra wedi

    mung Huwah sing tak percaya.

(Wacanen uga Ms. 72:13, 14; WB. 3:5, 6, 26; Ym. 17:7.)