Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 LAGU 28

Dadi Kancané Yéhuwah

Milih Rekaman Audio
Dadi Kancané Yéhuwah
NDELENG

(Jabur 15)

  1. 1. Sapa kanca-Mu, Yah?

    Manggon ing kémah-Mu?

    Sapa dadi kanca akrab-Mu?

    Lan ngerti kersa-Mu?

    Sing manut dhawuh-Mu,

    Percaya Sabda-Mu,

    Kabèh sing adil lan sing setya,

    Nindak’ké kersa-Mu.

  2. 2. Sapa kanca-Mu, Yah?

    Sing dadi abdi-Mu?

    Sapa dadi kanca akrab-Mu?

    Nyeneng’ké ati-Mu?

    Sing manut Sabda-Mu,

    Ngluhur’ké asma-Mu,

    Kabèh sing jujur, tulus ati,

    Sing setya ngabekti.

  3. 3. Saben dina ndonga,

    Nyedhak marang Bapa,

    Isa ngrasak’ké katresnan-Mu,

    Sing ngopèni aku,

    Kepéngin rasané

    Kekancan s’lawasé.

    Yéhuwah, Kanca sing sejati,

    ’Ra ana liyané.

(Wacanen uga Ms. 139:1; 1 Ptr. 5:​6, 7.)