Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 LAGU 26

Ditindakké kanggo Aku

Milih Rekaman Audio
Ditindakké kanggo Aku
NDELENG

(Matius 25:34-40)

  1. 1. Wedhus liya mèlu bebarengan kerja,

    karo wong pilihan sing munggah swarga.

    Sing wis dilakoni,

    mbantu lan nggatèk’ké,

    Bakal diganti nèk lila dikèk’ké.

    (REFREIN)

    ”Nggatèk’ké dhèwèké, nggatèk’ké aku.

    Sing ’dha ditindak’ké, kuwi ’nggo aku.

    ’Nggo dhèwèké kerja, ya kanggo aku.

    Sing ditindak’ké, kuwi ’nggo aku.

    Nèk ’dha ditindak’ké, kuwi ’nggo aku.”

  2. 2. ”Wektu aku butuh, mesthi kok gatèk’ké,

    Wektu ngelak ngelih, kok sedhiyak’ké.”

    Padha takon kapan kuwi

    ditindak’ké.

    Yésus bakal ngandhani jawabané:

    (REFREIN)

    ”Nggatèk’ké dhèwèké, nggatèk’ké aku.

    Sing ’dha ditindak’ké, kuwi ’nggo aku.

    ’Nggo dhèwèké kerja, ya kanggo aku.

    Sing ditindak’ké, kuwi ’nggo aku.

    Nèk ’dha ditindak’ké, kuwi ’nggo aku.”

  3. 3. ”Tugas kok tindak’ké, lan kowé t’rus setya,

    nginjil bareng karo sing munggah swarga.”

    Raja Yésus kandha

    marang wedhus liya,

    ”Warisana bumi, urip sampurna.”

    (REFREIN)

    ”Nggatèk’ké dhèwèké, nggatèk’ké aku.

    Sing ’dha ditindak’ké, kuwi ’nggo aku.

    ’Nggo dhèwèké kerja, ya kanggo aku.

    Sing ditindak’ké, kuwi ’nggo aku.

    Nèk ’dha ditindak’ké, kuwi ’nggo aku.”

(Wacanen uga WB. 19:17; Mat. 10:40-42; 2 Tim. 1:16, 17.)