Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 LAGU 22

Wis Madeg Kratoné!

Milih Rekaman Audio
Wis Madeg Kratoné!
NDELENG

(Wahyu 11:15; 12:10)

  1. 1. Yéhuwah, Sing Mahakwasa,

    Nganti saklawasé.

    Putra-Mu mréntah ing swarga,

    Gedhé kuwasané.

    Sang Kristus wis dadi Raja,

    Pamréntahané santosa.

    (REFREIN)

    Saiki wis nyata,

    Pamréntahané Sang Raja.

    Wis madeg Kratoné,

    Wis teka pamréntahané.

  2. 2. Wektuné Iblis ’ra akèh,

    Ora suwé manèh.

    Urip seneng rasa bungah,

    Ngganti rasa susah.

    Sang Kristus wis dadi Raja,

    Pamréntahané santosa.

    (REFREIN)

    Saiki wis nyata,

    Pamréntahané Sang Raja.

    Wis madeg Kratoné,

    Wis teka pamréntahané.

  3.  3. Para malaékat sing setya

    Wis seneng atiné.

    Merga ing swarga ’ra ana

    Iblis lan balané.

    Sang Kristus wis dadi Raja,

    Pamréntahané santosa.

    (REFREIN)

    Saiki wis nyata,

    Pamréntahané Sang Raja.

    Wis madeg Kratoné,

    Wis teka pamréntahané.

(Wacanen uga Dn. 2:34, 35; 2 Kor. 4:18.)