Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 LAGU 20

Putrané sing Paling Aji Dikurbanké

Milih Rekaman Audio
Putrané sing Paling Aji Dikurbanké
NDELENG

(1 Yohanes 4:9)

  1. 1. Yéhuwah, Bapakku,

    Maturnuwun aku.

    Tebusan Putra-Mu

    Nylamet’ké aku.

    Kanggo Yah uripku,

    Nindak’ké Sabda-Mu.

    Wong liya dibantu,

    Bèn ngerti kersa-Mu.

    (REFREIN)

    Huwah tak luhur’ké,

    Nganti saklawasé,

    Amarga wis maring’ké,

    sing paling aji Putrané.

  2.  2. Asma-Mu, sipat-Mu,

    Nyeneng’ké atiku.

    Kepéngin t’rus aku,

    Dadi kanca-Mu.

    Utama kanggoku,

    Sédané Putra-Mu.

    Aji hadiah-Mu.

    Uripku rahayu.

    (REFREIN)

    Huwah tak luhur’ké,

    Nganti saklawasé,

    Amarga wis maring’ké,

    sing paling aji Putrané.

    (PUNGKASAN)

    Yéhuwah, Bapakku, mirengna dongaku.

    Lan nuwun Yéhuwah ’nggo tebusan Putra-Mu.

(Wacanen uga Yoh. 3:​16; 15:13.)