Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 LAGU 15

Pujinen Putra Mbarepé Huwah!

Milih Rekaman Audio
Pujinen Putra Mbarepé Huwah!
NDELENG

(Ibrani 1:6)

  1. 1. Pujinen Sang Raja,

    Putra Mbarepé Huwah.

    Adil pamréntahané,

    Mènèhi akèh berkah.

    Kamulyané sing gedhé,

    Nresnani Bapaké,

    Lan mbélani Gustiné,

    Martak’ké kwasané.

    (REFREIN)

    Pujinen Sang Raja!

    Putra Mbarepé Huwah,

    Saiki dadi Raja,

    Saka Sion wis mréntah.

  2. 2. Pujinen Sang Raja,

    Sing séda ’nggo manungsa.

    Ngilang’ké kabèh dosa,

    Maringi pangapura.

    Mantèné wis ngentèni,

    Putih sandhangané.

    Ing swarga dadi siji,

    Mréntah ing Kratoné.

    (REFREIN)

    Pujinen Sang Raja!

    Putra Mbarepé Huwah,

    Saiki dadi Raja,

    Saka Sion wis mréntah.

(Wacanen uga Ms. 2:6; 45:4, 5; Why. 19:8.)