Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 LAGU 149

Nyanyian Kemenangan

Milih Rekaman Audio
Nyanyian Kemenangan
NDELENG

(Pangentasan 15:1)

  1. 1. Kanggo Yéhuwah, nyanyia, ngluhur’ké asmané.

    Wong Mesir mungsuhé, ditumpes ing segara.

    Puji Yéhuwah;

    Ora ana Allah liyané.

    Yéhuwah asmané;

    Mesthi bakal menangé.

    (REFREIN)

    Yéhuwah Allah, Mahakwasa,

    Pribadi sing saklawasé padha,

    Yéhuwah bakal mbasmi mungsuhé,

    Sarta ngluhur’ké asmané.

  2. 2. Akèh saiki sing ’ra manut marang Yéhuwah.

    Ora bakal menang,

    s’najan nduwé kuwasa.

    Bakalé sirna;

    Kabèh sing nantang Gusti Allah;

    Yéhuwah asmané;

    Kabèh bakal ngakoni.

    (REFREIN)

    Yéhuwah Allah, Mahakwasa,

    Pribadi sing saklawasé padha,

    Yéhuwah bakal mbasmi mungsuhé,

    Sarta ngluhur’ké asmané.

(Wacanen uga Ms. 2:2, 9; 92:9; Ml. 3:6; Why. 16:16.)