Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 LAGU 146

’Kabèh Dadi Anyar’

Milih Rekaman Audio
’Kabèh Dadi Anyar’
NDELENG

(Wahyu 21:1-5)

  1. 1. Yah mréntah, kuwi wis ana tandhané.

    Sing dadi Raja iku Putrané.

    Kersané Yah wis k’lakon ing swarga,

    Lan bakal k’lakon ing bumi uga.

    (REFREIN)

    Allah sing mahakuwasa,

    Ing antarané manungsa.

    Ora ana sing susah lan lara,

    Sing sedhih lan mati ora ana.

    Gusti janji, ’Kabèh dadi anyar.’

    Kowé isa percaya.

  2. 2. Wong-wong bakalé isa padha ngerti,

    Yérusalèm Anyar kutha suci.

    Kaya mantèn sing wis didandani,

    Nganggo cahya kamulyané Gusti.

    (REFREIN)

    Allah sing mahakuwasa,

    Ing antarané manungsa.

    Ora ana sing susah lan lara,

    Sing sedhih lan mati ora ana.

    Gusti janji, ’Kabèh dadi anyar.’

    Kowé isa percaya.

  3. 3. Yérusalèm Anyar sing disenengi,

    Umaté Yah bakal dadi Seksi.

    Ayo mbantu wong-wong bèn ’dha ngerti,

    Kamulyané Huwah sing sejati.

    (REFREIN)

    Allah sing mahakuwasa,

    Ing antarané manungsa.

    Ora ana sing susah lan lara,

    Sing sedhih lan mati ora ana.

    Gusti janji, ’Kabèh dadi anyar.’

    Kowé isa percaya.