Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 LAGU 140

Urip Saklawasé

Milih Rekaman Audio
Urip Saklawasé
NDELENG

(Yohanes 3:16)

  1. 1. Bayangna nèk uripmu,

    Isa tentrem rahayu.

    Bakal ilang susahmu,

    Lara lan tangismu.

    (REFREIN)

    Ayo padha nyanyi!

    Kanthi bungah ati.

    Nganti-anti wektuné,

    Urip saklawasé.

  2. 2. Kabèh wong sing wis tuwa,

    Dadi enom santosa.

    Bakal bungah rasané

    Cedhak Yah Gustiné.

    (REFREIN)

    Ayo padha nyanyi!

    Kanthi bungah ati.

    Nganti-anti wektuné,

    Urip saklawasé.

  3. 3. Kabèh wong bakal bungah;

    Firdaus janjiné Yah.

    Saklawasé ngluhur’ké

    Lan muji asmané.

    (REFREIN)

    Ayo padha nyanyi!

    Kanthi bungah ati.

    Nganti-anti wektuné,

    Urip saklawasé.

(Wacanen uga Ay. 33:25; Ms. 72:7; Why. 21:4.)