Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 LAGU 14

Pujinen Raja Anyar ing Bumi

Milih Rekaman Audio
Pujinen Raja Anyar ing Bumi
NDELENG

(Jabur 2:7, 11)

  1. 1. Yésus lan para muridé,

    sing bakal munggah swarga,

    Ngumpul’ké wong akèh saka

    kabèh bangsa lan basa.

    Wis madeg Kratoné Allah;

    Bakal k’lakon kersané Yah.

    Pangarep-arep iki nyata,

    Nggawé bungah saklawasé.

    (REFREIN)

    Puji Yéhuwah Allah, lan Yésus Putrané​—

    Sing wis dadi Raja kita.

    Ayo padha manut lan ngluhur’ké

    Bareng kabèh umaté.

  2. 2. Ayo kabèh ’dha ngluhur’ké,

    Sang Raja, Yésus Kristus.

    Bakal dadi Hakim bumi

    sarta bakal nylamet’ké.

    ’Ra ana sing nggawé wedi.

    Tentrem lan adil dadiné;

    Sing mati uga diurip’ké.

    Bakal bungah saklawasé.

    (REFREIN)

    Puji Yéhuwah Allah, lan Yésus Putrané​—

    Sing wis dadi Raja kita.

    Ayo padha manut lan ngluhur’ké

    Bareng kabèh umaté.

(Wacanen uga Ms. 2:6; 45:2; Yé. 9:5; Yoh. 6:40.)