Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 LAGU 137

Wong-Wong Wadon sing Dadi Tuladha

Milih Rekaman Audio
Wong-Wong Wadon sing Dadi Tuladha
NDELENG

(Roma 16:2)

  1. 1. Sara, Èster, Rut, lan uga Maria—

    Para wong wadon sing setya ngabekti.

    Uripé digunak’ké kanggo ngabdi.

    Riwayaté ana ing Kitab Suci.

    Akèh sing liyané uga setya;

    Nyeneng’ké Yéhuwah lan dadi tuladha.

  2. 2. Setya, kendel, apikan, uga tresna—

    Sipat-sipat sing luhur lan nyeneng’ké.

    Dadi conto sing isa digatèk’ké.

    Tuladha sing apik ’nggo ditindak’ké.

    Para sedulur wadon saiki,

    Niru tuladhané lan setya ngabekti.

  3. 3. Para ibu, cah wadon, uga randha,

    Dadia setya lan semangat ngabdi.

    Andhap asor lan manut saka ati,

    Bakal bungah nèk t’rus nyeneng’ké Gusti.

    Terusa ngabdi lan aja wedi;

    Yakin lan percaya Yéhuwah mberkahi.