Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 LAGU 136

Yéhuwah Mesthi Ngopahi

Milih Rekaman Audio
Yéhuwah Mesthi Ngopahi
NDELENG

(Rut 2:12)

  1. 1. Allah Yéhuwah nggatèk’ké umaté

    Sing tulus ati ngabekti.

    Ana sing kudu ngurban’ké duwèké

    Kanggo ngabdi marang Gusti.

    Omah lan kanca padha ditinggal’ké,

    Yéhuwah ora nglalèk’ké.

    Paseduluran sing dadi ijolé

    Lan isa urip s’lawasé.

    (REFREIN)

    Yéhuwah mesthi bakal ngopahi.

    Kowé uga bakal diayomi.

    Tetepa cedhak lan ngabekti.

    Yéhuwah ’ra lali, bakal mberkahi.

  2. 2. Kahanan urip ing donya saiki

    Kadhang angèl diadhepi.

    Abot rasané ’ra sanggup ngatasi;

    ’Mben dina kudu nglakoni.

    Yéhuwah ngerti lan bakal nulungi;

    Ndongaa nyedhaki Gusti.

    Huwah nguwat’ké liwat Kitab Suci

    Lan kanca-kanca sejati.

    (REFREIN)

    Yéhuwah mesthi bakal ngopahi.

    Kowé uga bakal diayomi.

    Tetepa cedhak lan ngabekti.

    Yéhuwah ’ra lali, bakal mberkahi.

(Wacanen uga PH. 11:38-40; Yé. 41:10.)