Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 LAGU 134

Anak-Anak Pusaka Suci saka Gusti

Milih Rekaman Audio
Anak-Anak Pusaka Suci saka Gusti
NDELENG

(Jabur 127:3-5)

  1. 1. Kabèh sing dadi wong tuwa

    Kudu kèlingan marang tugasé,

    Tanggung jawab saka Yéhuwah,

    Anak-anak peparingé.

    Yéhuwah sing dadi Sumberé

    Urip sarta katresnan sejati.

    Para wong tuwa didhawuhi,

    Bèn nindak’ké kersané Gusti.

    (REFREIN)

    Dipasrahi pusaka suci;

    Anak-anakmu sing aji.

    Ngupayaa kanggo ngajari;

    Bèn ngerti dhawuhé Gusti.

  2. 2. Sabdané Huwah, Allahmu,

    Kudu ana ing njero atimu,

    Lan wulangna marang anakmu;

    Iki tugas, bagéanmu.

    Ajarana ping bola-bali,

    Wektu turon, utawa pas tangi.

    Supaya mbésuk ’dha ngélingi,

    Tetep setya, lan diberkahi.

    (REFREIN)

    Dipasrahi pusaka suci;

    Anak-anakmu sing aji.

    Ngupayaa kanggo ngajari;

    Bèn ngerti dhawuhé Gusti.

(Wacanen uga PT. 6:6, 7; Éf. 6:4; 1 Tim. 4:16.)