Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 LAGU 124

Tetep Setya

Milih Rekaman Audio
Tetep Setya
NDELENG

(Jabur 18:26)

  1. 1. Tetep setya marang Gusti,

    Ngabdi nganti s’lawasé.

    Dadi umat sing ngabekti,

    Lan nindak’ké préntahé.

    Manut karo tuntunané,

    Lan nglakoni kersané.

    Marang Huwah t’rus percaya;

    Aja nganti ’ra setya.

  2. 2. Tetep setya marang kabèh

    Sedulur seimané

    T’rus nulungi lan nggatèk’ké,

    Aja nganti nglalèk’ké.

    Ngajèni kabèh sedulur

    Kanthi tulusing ati.

    Tetep setya, tetep cedhak,

    Sarta terus nresnani.

  3. 3. Tetep setya nindakaké

    Arahan pinituwa.

    Tuntunané, naséhaté,

    Padha terus gatèkna.

    Berkahé Yéhuwah nyata,

    Bakal nguwat’ké kita.

    Mula ayo terus setya,

    Ngabdi marang Yéhuwah.

(Wacanen uga Ms. 149:1; 1 Tim. 2:8; Ibr. 13:17.)