Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 LAGU 119

Kudu Nduwé Iman

Milih Rekaman Audio
Kudu Nduwé Iman
NDELENG

(Ibrani 10:38, 39)

  1. 1. Wis bola-bali Huwah ngendika,

    Lantaran nabi sing setya,

    Lan saiki lumantar Sang Putra,

    ’Ayo ’dha mertobata.’

    (REFREIN)

    Apa imanku t’rus nyata?

    Bèn isa urip santosa.

    Nduduh’ké iman ’mben dina.

    Iman iki sing nylamet’ké nyawa.

  2. 2. Seneng manut Yésus lan préntahé.

    Terus nginjil bab Kratoné.

    Aja isin lan wedi ngumum’ké

    Janjiné sing nggumun’ké.

    (REFREIN)

    Apa imanku t’rus nyata?

    Bèn isa urip santosa.

    Nduduh’ké iman ’mben dina.

    Iman iki sing nylamet’ké nyawa.

  3. 3. Jangkar sing kuwat imanku iki,

    Aku ora bakal wedi.

    Tetepa setya ngendel’ké Gusti,

    Huwah mesthi ngayomi.

    (REFREIN)

    Apa imanku t’rus nyata?

    Bèn isa urip santosa.

    Nduduh’ké iman ’mben dina.

    Iman iki sing nylamet’ké nyawa.