Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 LAGU 115

Nuwun, Sabar-Mu Terus Ana

Milih Rekaman Audio
Nuwun, Sabar-Mu Terus Ana
NDELENG

(2 Pétrus 3:15)

  1. 1. Yéhuwah sing mahakuwasa,

    Sipat adilé wis nyata.

    Akèh sing nindak’ké dosa,

    Nggawé atiné Yah lara.

    Janjiné isa dipercaya;

    Wong-wong sing jahat bakal sirna.

    (REFREIN)

    Kanggoku janji-Mu nyata,

    Nuwun sabar-Mu terus ana.

  2. 2. Kanggo Yéhuwah mung sedina,

    Sèwu taun ’nggo manungsa.

    Armagédhon wis mèh teka;

    Ora mungkin ora sida.

    Yah pancèn sengit karo dosa,

    Ning, sing mertobat diapura.

    (REFREIN)

    Kanggoku janji-Mu nyata,

    Nuwun sabar-Mu terus ana.

(Wacanen uga Ny. 9:​30; Luk. 15:7; 2 Ptr. 3:8, 9.)