Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 LAGU 111

Bungah Dadi Umaté Yéhuwah

Milih Rekaman Audio
Bungah Dadi Umaté Yéhuwah
NDELENG

(Matius 5:12)

  1. 1. Akèh alesan kanggo bungah,

    Dadi umaté Yéhuwah.

    Bareng karo wong-wong liyané,

    Sing t’rus nindak’ké kersané.

    Iki rasa bungah sejati,

    Sing dhasaré Kitab Suci.

    Imané dadi dikuwat’ké,

    Bèn ora cilik atiné.

    Rasa bungahé saya tambah,

    Merga t’rus diwulang Huwah;

    Senajan ngadhepi masalah,

    Isa tekun sarta bungah.

    (REFREIN)

    Bungah amarga Yéhuwah

    Wis maringi akèh berkah;

    Gedhé tresnané lan pangertèné,

    Kwasané pancèn nggumun’ké.

  2.  2. Kabèh sing digawé Yéhuwah,

    Élok sarta nggawé bungah.

    Seneng isa nyawang karyané,

    Sarta ngluhur’ké kwasané.

    Saben dina terus martak’ké,

    Ngandhani wong-wong liyané,

    Bab Kratoné sarta berkahé,

    Sing nggawé bungah s’lawasé.

    Wis cedhak wektuné saiki,

    Kelakon kersané Gusti;

    Ing swarga lan uga ing bumi,

    Ngrasak’ké bungah sejati.

    (REFREIN)

    Bungah amarga Yéhuwah

    Wis maringi akèh berkah;

    Gedhé tresnané lan pangertèné,

    Kwasané pancèn nggumun’ké.

(Wacanen uga PT. 16:15; Yé. 12:6; Yoh. 15:11.)