Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 LAGU 109

Katresnan sing Sejati saka Ati

Milih Rekaman Audio
Katresnan sing Sejati saka Ati
NDELENG

(1 Pétrus 1:22)

  1. 1. Tresna kudu saka ati,

    Sarta kudu tulus, murni,

    Kuwi sing nyeneng’ké Gusti,

    Sipat paling aji.

    Nèk tenanan sing nresnani,

    Bakal dadi bungah ati.

    Nduduh’ké rasa perduli,

    Katresnan sejati.

    Nèk ana sing mbutuh’ké,

    Kita uga seneng nggatèk’ké;

    Siap dadi kancané,

    Sarta gelem ngrungok’ké.

    Yésus ngajari muridé,

    Bèn isa niru Bapaké,

    Terus nduduh’ké tresnané,

    Sing tulus saka ati;

    Katresnan sing sejati.