Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 LAGU 106

Ngupayakké Sipat Tresna

Milih Rekaman Audio
Ngupayakké Sipat Tresna
NDELENG

(1 Korintus 13:1-8)

  1. 1. Andhap asor aku ndedonga,

    Péngin niru sipaté Huwah.

    Sipaté sing paling utama,

    Tresna, wohing roh suci Allah.

    S’najan kendel lan wicaksana,

    Ora guna nèk tanpa tresna.

    Mula, kudu terus ngupaya,

    Tresna sejati kudu nyata.

  2. 2. Sing tresna mesthi bakal loma,

    Terus ngutamak’ké wong liya.

    Kudu ngapurani liyané,

    Aja gampang lara atiné.

    Terus sabar lan tetep setya,

    Ora tau mikir sing ala.

    Senajan ngalami sengsara,

    Tresna sejati terus nyata.