Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 LAGU 105

”Gusti Allah Kuwi Katresnan”

Milih Rekaman Audio
”Gusti Allah Kuwi Katresnan”
NDELENG

(1 Yohanes 4:7, 8)

  1. 1. Sipaté Yah iku tresna,

    Tuladha ’nggo manungsa.

    Tresna Allah lan wong liya,

    Nduduh’ké saben dina.

    Yésus paring tuladhané,

    Bèn ditiru muridé.

    Nèk péngin tentrem uripé,

    Nduduh’ké katresnané.

  2. 2. Merga tresna diduwèni,

    Wong liya ditresnani.

    Sing nglokro Huwah opèni,

    Bèn isa gedhé ati.

    Tresna kuwi tulus ati,

    Lan ora seneng mèri.

    S’duluré t’rus disayangi,

    Katresnan sing sejati.

  3. 3. Tresna ora gampang nesu,

    Aja mangkel atimu.

    Yah bakal nuntun uripmu,

    Nganggo Sabdané mbantu.

    Bèn tresna Huwah Allahmu,

    Lan tresna sedulurmu.

    T’rus duduhna katresnanmu,

    Tresnané Yah ditiru.