Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 LAGU 103

Para Pinituwa, Pangon sing Aji

Milih Rekaman Audio
Para Pinituwa, Pangon sing Aji
NDELENG

(Éfésus 4:8)

  1. 1. Para sedulur pinituwa,

    Peparingé Huwah.

    Kanthi setya dadi tuladha;

    Nuntun umaté Yah.

    (REFREIN)

    Ayo ngajèni lan nresnani

    Para pangon sing aji.

    Wis ngopèni umaté Gusti

    Kanthi setya, gemati.

  2. 2. Para sedulur pinituwa,

    Nggatèkaké kita,

    Nuntun lan mènèhi bantuan,

    Tulus lan apikan.

    (REFREIN)

    Ayo ngajèni lan nresnani

    Para pangon sing aji.

    Wis ngopèni umaté Gusti

    Kanthi setya, gemati.

  3. 3. Para sedulur pinituwa,

    Terus mbantu kita.

    Mulang lan mènèhi naséhat,

    Bèn imané kuwat.

    (REFREIN)

    Ayo ngajèni lan nresnani

    Para pangon sing aji.

    Wis ngopèni umaté Gusti

    Kanthi setya, gemati.

(Wacanen uga Yé. 32:1, 2; Ym. 3:15; Yoh. 21:15-17; Kis. 20:28.)