Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 LAGU 1

Sipat-sipaté Yéhuwah

Milih Rekaman Audio
Sipat-sipaté Yéhuwah
NDELENG

(Wahyu 4:11)

  1. 1. Yéhuwah Allah, Sing Mahakwasa,

    Sing nggawé urip, lan nuntun manungsa.

    Langit bumi nyritak’ké kwasa-Mu,

    Nganti s’lawasé, kamulyan-Mu.

  2. 2. Ana ing swarga, pamréntahan-Mu.

    Adil lan bener, nyata kanggo aku.

    Pancèn nyata kawicaksanan-Mu,

    Saka Sabda-Mu lan dhawuh-Mu.

  3. 3. Katresnan-Mu Yah, luhur, sampurna,

    Lan peparing-Mu ’ra ana entèké.

    Tak luhur’ké uga tak umum’ké,

    Asma lan sipat-Mu sing mulya.

(Wacanen uga Ms. 36:10; 145:​6-13; Yak. 1:17.)