Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Tuntunané Yah Tak Percaya

Tuntunané Yah Tak Percaya
NDELENG

Download:

  1. 1. Mikirké kabèh préntah-Mu,

    Mlebu ing atiku.

    Nggawé tenang pikiran lan nguwatké imanku.

    Wektu susah uripku,

    Tuntunan-Mu sing mbantu,

    Ngélingké aku bèn terus manut préntah-Mu.

    (PRA-REFREIN)

    Ayo, aja wedi.

    Kudu t’rus percaya Gusti.

    (REFREIN)

    S’najan akèh masalah,

    Ning dibantu Yéhuwah.

    Lan kabèh tuntunané Yah t’rus tak percaya.

  2. 2. Wektu ilang semangaté,

    Péngin nyerah rasané.

    Aku ndonga lan yakin nèk Yah nggatèkké.

    Butuh wektu mikirké,

    Alkitab lan isiné.

    Terus ngetrapké ing urip saben dinané.

    (PRA-REFREIN)

    Ayo, aja wedi.

    Kudu t’rus percaya Gusti.

    Masalah isa diatasi.

    Pikirna harapan sing pasti.

    (REFREIN)

    S’najan akèh masalah.

    Ning dibantu Yéhuwah.

    Lan kabèh tuntunané Yah t’rus tak percaya.

    Terus.

    (PRA-REFREIN)

    Ayo, aja wedi.

    Kudu t’rus percaya Gusti.

    Masalah isa diatasi.

    Pikirna harapan sing pasti.

    (REFREIN)

    S’najan akèh masalah.

    Ning dibantu Yéhuwah.

    Lan kabèh tuntunané Yah t’rus tak percaya.