Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Percaya Aku

Percaya Aku
NDELENG

Download:

  1. 1. Urip ‘ra pasti,

    ’Ra kaya sing dipéngini.

    Sak umpama isa tak balèni,

    Apa tetep ngéné iki.

    Yéhuwah peduli,

    Ngerti sing nèng njero ati.

    Lan ngerti piyé aku saktenané,

    Sing péngin manut préntahé.

    (PRA-REFREIN)

    Yéhuwah nresnani,

    Ora masalah sapa aku iki.

    Niru Huwah Gusti,

    T’rus nresnani lan peduli.

    (REFREIN)

    Sahabatku, sing t’rus nresnani,

    Susah lan seneng setya ngancani.

    Lan mesthi

    ’Ku siap mbantu pas susah uripmu.

    Aku sahabatmu,

    Percaya aku.

  2. 2. Wektu kowé sedhih,

    Aku mèlu ngrasa sedhih.

    Kadhang mung tangis sing isa ngungkapké

    Perasaan saktenané.

    (PRA-REFREIN)

    Pas ana masalah,

    Mesthi dibantu karo Gusti Allah.

    Isa niru Huwah,

    Siap mbantu wong sing susah.

    (REFREIN)

    Sahabatku, sing t’rus nresnani,

    Susah lan seneng setya ngancani.

    Lan mesthi

    ’Ku siap mbantu pas susah uripmu.

    Aku sahabatmu,

    Percaya aku.

    (REFREIN)

    Sahabatku, sing t’rus nresnani,

    Susah lan seneng setya ngancani.

    Lan mesthi

    ’Ku siap mbantu pas susah uripmu.

    Aku sahabatmu,

    Percaya aku.