Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Nresnani Kabèh Sedulur

Nresnani Kabèh Sedulur
NDELENG

Download:

  1. 1. Nèng ngendi waé nèk aku nggatèkké,

    Kabèh umaté Huwah, nduduhké katresnané.

    Katresnané,

    Katresnan,

    ’Nggo seduluré.

    Katresnané.

  2. 2. Kabèh sedulur nèng ngendi waé,

    Niru Yéhuwah lan Yésus putrané,

    ’Nggo nduduhké,

    Katresnané,

    Marang liyané.

    Katresnané.

    (REFREIN)

    Yéhuwah nggatèkké aku,

    Lan kowé kabèh.

  3. 3. Ora masalah nèng ngendi waé,

    Désa kutha utawa sing nèng gunung,

    Umaté Yéhuwah terus digatèkké.

    Digatèkké.

    (REFREIN)

    Yéhuwah nggatèkké aku.

    Lan kowé kabèh.

    (BRIDGE)

    Donya iki nggawé wedi,

    Ora ana sing nresnani,

    Ning, nyenengké isa ngerti,

    Gusti Allah lan umaté.

  4. 4. Yésus mulang bèn padha nresnani,

    Mula muridé padha terus nduduhké,

    Tresnané Yah,

    Kowé kabèh ya t’rus duduhna.

    Katresnané.

    Tresna kanggo seduluré.