Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Kanca Sejati

Kanca Sejati
NDELENG

Download:

  1. 1. Ora gampang kanggo nggolèk kanca ing jaman saiki.

    Yéhuwah ngerti bèn terus setya, butuh kanca sejati.

    Piyé carané isa nduwé kanca-kanca sejati?

    Éling Kitab Suci wis ngandhani.

    (REFREIN)

    Kanca

    Sejati kuwi,

    Terus nresnani,

    Susah seneng t’rus ngancani,

    Siap ngandhani,

    Lan nggedhèk’ké ati,

    Terus ndhukung bèn setya ngabdi.

    Bèn akhiré isa urip abadi.

    Kanca sejati.

  2. 2. Tresna kuwi dadi kunci, aja nganti lali.

    Nèk ana masalah, aja t’rus nyerah, ngapura lan ngalah.

    Ora masalah umurmu pira, tetep isa dadi kanca

    Nganti Firdaus ing bumi dadi nyata.

    (REFREIN)

    Kanca

    Sejati kuwi,

    Terus nresnani,

    Susah seneng t’rus ngancani,

    Siap ngandhani,

    Lan nggedhèk’ké ati,

    Terus ndhukung bèn setya ngabdi.

    Bèn akhiré isa urip abadi.

    Kanca sejati.

    (BRIDGE)

    Wong sing isa

    Nyemangati, péngin kowé tetep setya

    Sing gelem ngrungokké, ngerti sing mbok rasakké.

    Kanca sejati.

    (REFREIN)

    Kanca

    Sejati kuwi,

    Terus nresnani,

    Susah seneng t’rus ngancani,

    Siap ngandhani,

    Lan nggedhèk’ké ati,

    Terus ndhukung bèn setya ngabdi.

    Bèn akhiré isa urip abadi.

    (REFREIN)

    Kanca

    Sejati kuwi,

    Terus nresnani,

    Susah seneng t’rus ngancani,

    Siap ngandhani,

    Lan nggedhèk’ké ati,

    Terus ndhukung bèn setya ngabdi.

    Bèn akhiré isa urip abadi.

    Kanca sejati.

    Kanca sejati.

    Kanca sejati.