Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Iman Isa Ngatasi

Iman Isa Ngatasi
NDELENG

Download:

  1. 1. Akèh pitakonan, urip ’ra pasti,

    Banjur aku krungu kabar apik.

    Péngin ngerti, luwih akèh.

    Pitakonanku ana jawabé.

    Kuwatir sing tak rasa, langsung sirna.

    Kuwatirku wis ’ra ana.

    (REFREIN)

    Isih akèh tantangané,

    Ning iman ngatasi.

    Nalika bingung arep nyerah,

    Imanku ngatasi,

    Isa ngatasi.

  2. 2. Aku seneng banget piwulang iki.

    Péngin tak ajar’ké, ayo mangkat.

    Aku siap

    Martak’ké Injil.

    Iman kaya geni, mulad ing atiku.

    Tak jaga terus mulad, bèn semangat.

    Tetep murub, njero ati.

    (REFREIN)

    Isih akèh tantangané,

    Ora bakal ’ku lali:

    Nalika bingung arep nyerah,

    Imanku ngatasi,

    Isa ngatasi.

    (BRIDGE)

    Wektu sedhih, susah, ketekan badai.

    Donga terus lan terus, cedhak karo Yéhuwah.

    Huwah ngandhani, ”Yèn percaya,

    Aku bakal gawé kuwat

    Masalah ing ngarepmu,

    Bareng diatasi.”

    (REFREIN)

    Isih akèh tantangané,

    Ora bakal ’ku lali:

    Nalika bingung arep nyerah,

    Imanku ngatasi.

    (REFREIN)

    Aku yakin, ora ragu,

    Imanku ngatasi.

    Nalika bingung arep nyerah,

    Imanku ngatasi,

    Isa ngatasi.