Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Aja Wedi

Aja Wedi
NDELENG

Download:

  1. 1. Rasané bingung, nèk ana masalah.

    Ra isa mikir, atiku susah.

    S’najan ngono aja nyerah,

    Kudu terus semangat,

    Kudu,

    Kuwat.

    (REFREIN)

    Yéhuwah mesthi ngancani,

    Yéhuwah mesthi siap nulungi.

    Pas susah urip iki,

    Kowé ora dhèwèkan ngadhepi.

    Mung kudu ngélingi,

    Ndonga,

    Lan aja wedi.

  2. 2. Huwah mènèhi, akèh kanca.

    Lan sing terus ndonga nresnani liyané.

    Wektu maca Alkitab,

    Ati isa dadi kuwat,

    Nèk susah,

    Ora semplah.

    (REFREIN)

    Yéhuwah mesthi ngancani,

    Yéhuwah mesthi siap nulungi.

    Pas susah urip iki,

    Kowé ora dhèwèkan ngadhepi.

    Mung kudu ngélingi,

    Ndonga,

    (BRIDGE)

    Nèk kowé nduwé masalah,

    Aja lali,

    Ana Yéhuwah.

    (REFREIN)

    Yéhuwah mesthi ngancani,

    Yéhuwah mesthi siap nulungi.

    Pas susah urip iki,

    Kowé ora dhèwèkan ngadhepi.

    Mung kudu ngélingi,

    Ndonga,

    Lan aja wedi.