WARTA PENTING (WULANGAN) Oktober 2019

Artikel pelajaran sing disinaoni saka 2-29 Desember 2019.

1919​—⁠Satus Taun Kepungkur

Ing taun 1919, para sedulur dadi luwih semangat nginjil manèh merga bantuané Yéhuwah. Ning, Siswa-Siswa Alkitab kudu nggawé keputusan sing penting dhisik.

Penghakiman saka Gusti Allah—Apa Gusti Allah Ngekèki Peringatan Sakdurungé?

Yéhuwah lagi ngekèki peringatan soal bencana sing sedhéla manèh bakal kelakon, sing luwih berbahaya ketimbang bencana-bencana liyané. Piyé carané?

Apa sing Kudu Awaké Dhéwé Tindakké ing ”Dina-Dina Pungkasan”?

Peristiwa apa waé sing bakal kelakon ing bagéan akhir saka ”dina-dina pungkasan”? Karo ngentèni kuwi kelakon, Yéhuwah péngin awaké dhéwé nindakké apa?

Tetep Setya Bèn Isa Slamet saka ”Sengsara Gedhé”

Yéhuwah péngin awaké dhéwé nindakké apa wektu ”sengsara gedhé” kelakon? Sipat-sipat apa sing awaké dhéwé butuhké bèn isa tetep setya wektu kuwi?

Digunakké Yéhuwah kanggo Nindakké Kepénginané

Kaya jaman mbiyèn, piyé carané Yéhuwah mbantu umaté jaman saiki bèn nduwé kepénginan lan kekuwatan kanggo nindakké apa sing dipéngini Yéhuwah?

Terus Ngabdi Mung marang Yéhuwah

Piyé carané nggawé keputusan sing bener lan nyenengké Yéhuwah soal bandha lan hiburan?