WARTA PENTING (WULANGAN) Maret 2019

Artikel pelajaran sing disinaoni saka 6 Mei nganti 2 Juni 2019

Apa sing Ngalangi Aku kanggo Dibaptis?

Ana sing wis kenal Yéhuwah ning ragu-ragu kanggo dibaptis. Piyé carané ngatasi tantangan sing ngalangi kanggo dibaptis?

Rungokna Yéhuwah

Piyé carané Yéhuwah ngomong karo awaké dhéwé saiki? Apa manfaaté ngrungokké Yéhuwah?

Nduduhké Rasa Perduli karo Perasaané Wong Liya

Apa sing ditindakké Yéhuwah lan Yésus kanggo nduduhké rasa perduli lan piyé carané awaké dhéwé isa niru?

Nduduhké Rasa Perduli Wektu Nginjil

Patang cara apa waé sing isa awaké dhéwé tindakké kanggo nduduhké rasa perduli wektu nginjil?

Kabecikan​—⁠Carané Bèn Nduwé Sipat Kuwi

Kabecikan kuwi apa? Apa sebabé awaké dhéwé perlu ngupaya kanggo nduduhké sipat kuwi?

Kata ”Amin” Dianggep Penting karo Yéhuwah

Sakwisé ndonga, awaké dhéwé biasané ngucapké ”amin”. Apa maksudé kata ”amin” kuwi lan apa sing isa disinaoni saka Alkitab soal kata kuwi?