WARTA PENTING (WULANGAN) Juni 2019

Artikel pelajaran sing disinaoni saka 5 Agustus–1 September 2019

”Padha Ngati-atia Supaya Ora Ana sing Njiret Kowé”

Sétan pinter banget ngapusi wong-wong. Cara apa waé sing digunakké Sétan kanggo njiret wong-wong?

’Ngrubuhké Cara Mikir sing Ora Cocog karo Pangertèn bab Gusti Allah’

Cara mikiré wong-wong biasané dipengaruhi karo carané digedhèkké, budayané, lan pendidikané. Piyé carané ngowahi pikiran lan sikap sing wis dipengaruhi cara mikir sing salah?

Percaya karo Yéhuwah Wektu Lagi Susah Atiné

Masalah sing abot isa marahi awaké dhéwé dadi susah atiné. Piyé carané Yéhuwah mbantu para abdiné mbiyèn sing susah atiné?

Nguwatké Wong-Wong sing Lagi Susah Atiné

Umaté Yéhuwah sing setya kaya Lot, Ayub, lan Naomi ya tau ngalami masalah sing abot. Apa sing isa disinaoni saka pengalamané wong-wong kuwi?

Carané Bèn Ora Kejiret karo Siasaté Sétan

Pornografi kuwi bahaya. Ana akèh wong sing wis kejiret karo siasaté Sétan. Piyé carané bèn ora kejiret?

Gulungan Kuna sing Akhiré Isa ”Kebukak”

Ing taun 1970, para arkéolog nemokké gulungan sing wis kobong ing Ein Gedi, Israèl. Gulungan kuwi isa ”kebukak”, maksudé yaiku isa didelok isiné nganggo scanner 3-D.