WARTA PENTING (WULANGAN) Juli 2019

Artikel pelajaran sing disinaoni saka 2-29 September 2019

Siap-Siap Ngadhepi Penganiayaan

Piyé carané bèn isa luwih kendel wektu dianiaya? Apa sing isa ditindakké wektu disengiti karo wong liya?

Tetep Ngabdi Senajan Dilarang karo Pamréntah

Apa sing kudu ditindakké nèk pamréntah nglarang kegiatan ibadahé awaké dhéwé?

”Padha Lungaa lan Dadèkna Wong-Wong . . . Muridku”

Apa sebabé mbantu wong-wong dadi muridé Yésus kuwi tugas sing penting banget? Apa sing perlu awaké dhéwé tindakké?

Nginjil marang Wong-Wong sing Ora Nduwé Agama

Piyé carané mbantu wong-wong sing ora nduwé agama bèn percaya karo Yéhuwah lan dadi muridé Yésus?

PENGALAMAN

Berkahé Yéhuwah Ngluwihi sing Tak Bayangké

Manfred Tonak isa nduwé rasa puas lan dadi luwih sabar merga dadi utusan injil ing Afrika.

Apa Yésus Bener-Bener Ngorbanké Uripé kanggo Aku?

Piyé carané bèn awaké dhéwé ora cilik ati wektu kèlingan karo kesalahan sing ditindakké mbiyèn?