WARTA PENTING (WULANGAN) Februari 2019

Artikel pelajaran sing disinaoni saka 8 April nganti 5 Mei 2019

Tetepa Setya marang Yéhuwah

Integritas kuwi apa lan piyé carané njaga integritas?

Nduduhké Watak sing Alus lan Nyenengké Yéhuwah

Apa buktiné nèk Musa lan Yésus isa nduduhké watak sing alus? Apa manfaaté nèk awaké dhéwé nduduhké watak sing alus?

Apa Sebabé Perlu Nduduhké Sikap Seneng Ngajèni?

Apa sing isa disinaoni saka Yéhuwah, Yésus, lan wong Samaria sing lara kusta soal nduduhké sikap seneng ngajèni?

Katresnan lan Keadilan ing Jamané Bangsa Israèl

Apa sing isa disinaoni saka Hukum Musa soal katresnan lan keadilané Yéhuwah?

PENGALAMAN

Warisan Rohani Nggawé Aku Semangat Ngabdi

Wacanen pengalamané Woodworth Mills, sing wis setya ngabdi marang Yéhuwah nganti kira-kira 80 taun.

Apa Panjenengan Ngerti?

Kapan sinagogé mulai ana?