WARTA PENTING (WULANGAN) Oktober 2018

Wulangan sing disinaoni saka 3-30 Desember 2018.

Ngomong sing Bener

Apa sebabé wong-wong ngapusi lan apa akibaté? Piyé carané kita isa jujur?

Mulangké sing Bener

Tujuan utama kita nginjil yaiku mulai PAR lan mulangké sing bener saka Alkitab. Piyé carané kita isa nggunakké Alat-Alat kanggo Mulang wektu nginjil?

Percayaa karo Kristus—Pemimpin Kita

Jaman saiki ana akèh perubahan. Isa waé kita mikir, ’Apa kita isa bener-bener percaya karo Yésus sing dadi Pemimpin kita?’

Tetep Tenang Senajan Ngalami Perubahan

Wektu ngadhepi perubahan, kita isa waé dadi sedhih. Piyé carané bèn isa tetep tenang?

PENGALAMAN

Yéhuwah Mberkahi Keputusanku

Charles Molohan ngabdi ing Bètel wektu isih enom lan dhèwèké terus diberkahi Yéhuwah.