Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Pambuka

Pambuka

PIYÉ NURUT PANJENENGAN?

Sapa sing isa mènèhi hadiah sing paling aji?

”Angger peparing kang becik sarta ganjaran kang sampurna iku saka ing luhur, tumurun saka ing Ramané sakèhing pepadhang.”​Yakobus 1:17.

Majalah Warta Penting iki mbantu kita kanggo ngajèni hadiah sing paling aji saka Gusti Allah.